Lato rozpoczęło się w najlepsze. Słońce i upały z jednej strony cieszą, z drugiej stają się problemem, zwłaszcza, gdy odbierają nam chęć do jedzenia. Regularne spożywanie posiłków jest przecież istotne zarówno dla naszego zdrowia, jak i sylwetki. Co zatem jeść na śniadanie w upały?
Dziś w kuchnia Dzień Dobry TVN Katarzyna Maciąg i Marta Dymek przygotowały kilka dań na bazie botwinki na naszym stole pojawiły się m.in.: sałatka z kaszy gryczanej, chłodnik, kokosowe curry. Smacznego!
Blogerka kulinarna, wokalistka i producentka muzyczna. Prywatnie żona Krzesimira Dębskiego. Nie ma chyba osoby w Polsce, która nie kojarzy jej z diamentowymi kolczykami:). W kuchni Dzień Dobry TVN Anna Jurksztowicz przygotowała: frittatę, sałatkę z buraków z kozim twarożkiem, kurczak z pomidorami i bazylią, owoce zapiekane w koglu moglu.
Na dobry początek dnia - zawsze dobre śniadanie. Tym razem wegańskie! W kuchni Dzień Dobry TVN potrawy bez mięsa i laktozy przygotowała Joanna Szachowska-Tarkowska, właścicielka restauracji wegańskiej.