Czerstwe pieczywo jest jednym z najczęściej wyrzucanych produktów w polskich domach. Wiele osób nie zdaje sobie jednak sprawy, że można z niego przyrządzić pyszne tosty francuskie.
Zimowa aura sprzyja aktywności na świeżym powietrzu - szczególnie na górskich stokach pojawiło się wielu narciarzy. Zwiększony wysiłek fizyczny wymaga jednak odpowiedniej diety. Co zatem zjeść na śniadanie, żeby móc się oddać sportowemu szaleństwu? W Karpaczu swoje pomysły na wyjątkowe dania zdradził Piotr Kucharski.
Sprawdź przepis na energetyczny bowl śniadaniowy z przepisu Szymona Czerwińskiego z kuchni Dzień Dobry TVN.
W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy Martę Greber, która zaproponowała nam pyszne i sycące śniadanie. Co powiecie na naleśniki suzette, shake z dyni i owoców z odrobiną czekoladowej granoli, croque madame lub całonocną malinową owsiankę?