Hreczanyki, nazywane również hreczkami to kotlety z kaszy gryczanej i mięsa. Często podawane są w towarzystwie różnych sosów, np. grzybowego. Sprawdź, jak przygotować Hreczynki pani Halinki z autorskiego przepisy Haliny Czekanowskiej, który przedstawiła w Dzień Dobry TVN.
W kuchni Dzień Dobry TVN Daria Ładocha pokazała, jak w prosty sposób przygotować smaczne i zdrowe potrawy. Co powiecie na sałatkę z pęczakiem, soczewicą, kozim serem i rukolą lub kaszę orkiszową z pesto z suszonych pomidorów?
W kuchni Dzień Dobry TVN Agata Jędraszczak. Blogerka kulinarna przygotowała kilka pożywnych i rozgrzewających potraw, które dodatkowo doprawiła serkiem do smarowania. Na naszym stole pojawiła się kremowa zupa dyniowa, kasza gryczana z grzybami i polędwiczką, czy tarta z jarmużem i pieczarkami.