Roladki z piersi kurczaka lub indyka to doskonały pomysł na obiad. W połączeniu z kozim serem, burakami i jarmużem komponują się idealnie. Sprawdź przepis Jaśka Kuronia, który przedstawił w kuchni Dzień Dobry TVN.
Pieczona szynka świąteczna, steki Tomahawk z sosem cebulowym i roladki wieprzowe z pastą z suszonych pomidorów. Takie pyszne, mięsne dania przyrządza dla nas Piotr Kucharski. Zobacz, jak to robi.
Wyrazisty, bogaty smak, lekko miodowy, z orzechową nutą. Ser idealnie nadaje się do oryginalnych kompozycji, które łatwo możemy wyczarować w kuchni. Grzegorz Zawierucha przyrządza dla nas koreczki z sosem z orzechowym, crostini z grillowaną gruszką oraz roladki z szynką parmeńską.
David Gaboriaud i jego francuska kuchnia na Święto Trzech Króli. Skorzystajcie z przepisów na: roladki z chlebem tostowym, szynkę i pesto z suszonych pomidorów, sałatkę z roszponki z wędzonej piersi kaczki i pierożki z kozim serem na ciepło oraz ciasto trzech króli.
W kuchni Dzień Dobry TVN królowały produkty superfood. Monika Mrozowska przygotowała z nich: koktajl, roladki z bakłażanem, kotlety z kaszą jaglaną, sałatę z granatem i zupę pomidorową z soczewicą. Pyszności!