Dziś Światowy Dzień Burgera. Z tej okazji Szymon Czerwiński przeprowadzi nas krok po kroku przez tworzenie najpyszniejszej kanapki na świecie. Okazuje się, że burgera można zrobić nie tylko z wołowiną, ale też z rybą lub kurczakiem. Jaką bułkę wybrać? Jak smażyć? Jakie dodatki? Sprawdźcie przepisy.
W kuchni Dzień Dobry TVN nasz duet łańcuchowy przygotował potrawy bazujące na mięsie. co powiecie na soczyste burgery z bobem, królika duszonego w warzywach czy sałatkę z kaszą pęczak, indykiem i sosem tajskim?
W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy podróżniczkę Julię Raczko, jej siostrę Patrycję i tatę Macieja. Rodzina przygotowała potrawy kuchni australijskiej. Na naszym stole pojawiły się tosty, hamburgery i beza Pavlova. Spróbujecie? Marcinowi Mellerowi smakowało :-)