Jak przyrządzić makaron z truskawkami, łazanki, racuchy oraz zasmażki z jajkiem sadzonym i kefirem?
Święta Bożego Narodzenia już za dwa tygodnie, a to oznacza, że w naszych kuchniach wkrótce pachnieć będzie kapustą, grzybami, grochem, makiem i karpiem. Mistrz Andrzej Polan zdradza swoje sekretne przepisy na pierogi z grochem na kapuście smażonej, łazanki z kapustą i grzybami dla tych, którzy pierogów nie lubią lepić oraz struclę drożdżową z kapustą i grzybami.
Nie samym weekendem człowiek żyje! Dlatego w kuchni Dzień Dobry TVN Andrzej Polan postawił na soczyste mięso, którego przygotowaniem możemy zająć się w wolnych chwilach podczas leniwej dwudniowej laby. Motywem przewodnim dzisiejszej kuchni była szynka wieprzowa. Zobacz, jak sprytny mistrz Andrzej upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu.