Por jest nie tylko smaczny, ale zawiera również wiele wartościowych składników odżywczych. W kuchni Dzień Dobry TVN dania z jego wykorzystaniem przygotował Grzegorz Zawierucha. Sprawdź przepis na faszerowane liście pora.
Zbliżający się rok 2021 może przynieść nowe trendy kulinarne. Eksperci zauważają, że co roku więcej konsumentów decyduje się na dania bez mięsa. I takie właśnie potrawyprzygotował dla nas Piotr Kucharski. Sprawdź jego przepisy na smażony ryż z kimchi i jajkiem, maślane bułki z grzybowym farszem oraz chleb z ziarnem.
Jak zrobić farsz do ryby po grecku? W tym artykule znajdziesz odpowiedź na to pytanie. Farsz na rybę po grecku to połączenie kilku warzyw z koncentratem pomidorowym. Ryba po grecku nie jest skomplikowanym daniem. Najtrudniejszy do wykonania i najważniejszy jest w niej właśnie farsz.
Dlaczego niektóre produkty spożywcze można ze sobą łączyć, a inne nie? Co jeść, by dostarczyć organizmowi jak najwięcej, jak najlepszych składników odżywczych? O tym w kuchni Dzień Dobry TVN kucharze: Monika Mrozowska-Szaciłlo i jej mąż Maciej.
W Wielki Piątek obowiązuje ścisły post, dlatego Anna Starmach proponuje w kuchni Dzień Dobry TVN śledzie na kilka sposób. Na kanapce, w zapiekance i z plackami ziemniaczanymi...