Pierwszy września to dla wielu gwiazd okazja do wspominania czasów szkolnych. Na fali sentymentów popłynęła również Anna Starmach, która zdradziła, z czym kojarzy się jej się 1 września. Przy okazji pochwaliła się słodkim przepisem.
O nasze podniebienia, w kuchni Dzień Dobry TVN, zadbała dziś Klaudia Budny, finalistka 4. edycji programu "Masterchef". Przygotowała pierogi z kaczką, tagliatelle z kurczakiem, creme brulee i fondant czekoladowy. Przypominamy, że na aukcji WOŚP można wylicytować warsztaty kulinarne z Klaudią, która twierdzi, że "każdego nauczy gotować"!
W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy uczestników MasterChef Junior, którzy wczoraj pożegnali się z programem. Zuzia i Karol, pod okiem Anny Starmach, przygotowali: przegrzebki z sosem winno-maślanym, puree selerowo-waniliowe, creme brulee, skrzydełka faszerowane kaszą jaglaną, rodzynkami i orzechami oraz krem cytrynowy. Spróbujecie?