Kabaretki, w kropki i jodełkę, czyli rajstopy do zadań specjalnych. "To jest fajny dodatek"

Źródło: Dzień Dobry TVN
Modnie i wygodnie, czyli rajstopy na jesień
Modnie i wygodnie, czyli rajstopy na jesień
Ubierz się jak gwiazda filmowa
Ubierz się jak gwiazda filmowa
Nieoczywiste połączenia barw
Nieoczywiste połączenia barw
Moda inspirowana latami 90.
Moda inspirowana latami 90.
Kolorowe i niezwykle eleganckie. Moda na rajstopy powraca wraz z pierwszymi chłodniejszymi dniami. Stylistka Marta Pożarlik opowiedziała w Dzień Dobry TVN o najmodniejszych modelach. Jakie rajstopy są najmodniejsze tej jesieni?

Rajstopy do zadań specjalnych

Matowe, cienkie, z połyskiem, kabaretki lub w jodełkę czy groszki. Wybór najmodniejszych rajstop na ten sezon jest wyjątkowo szeroki. Stylistka Marta Pożarlik przedstawiła w Dzień Dobry TVN modele, które nie tylko sprawdzą się w chłodniejsze dni, ale i optycznie wyszczuplą nam nogi.

- Pasek, który będzie od góry do dołu przechodzić przez całą sylwetkę, spowoduje, że nasze nogi będą wydawały się smuklejsze i dłuższe. To są takie esy-floresy - tłumaczyła gościni programu.

Kolorowe rajstopy. Jak nosić?

Marta Pożarlik zaproponowała też niecodzienne wzory na rajstopach. Na nogach mogą pojawić się cętki, aplikacje czy kratka. Kolorowe rajstopy dobrze zestawić z butami w tym samym kolorze. Taki zestaw nie dość, że oryginalny - nie skróci nam optycznie sylwetki.

- Mieszajmy wzory, bawmy się modą. Mała czarna, mini spódniczka - to będzie zawsze dobrze wyglądać. [...] To jest infantylny wzorek, ale jeśli będzie prosta, biznesowa sukienka, do tego takie serduszka. To jest fajny dodatek, z takim twistem - podsumowała stylistka.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Autor: Zofia Wierzcholska

Źródło zdjęcia głównego: Michał Woźniak/East News

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana