Muzyczno-włoskie inspiracje na talerzu w wykonaniu Cristiny Catese. W kuchni Dzień Dobry TVN przygotowała udka z kurczaka nadziewane pieczarkami podawane z ziemniakami i cebulą. Sprawdź jej przepis i ciesz się smakiem prawdziwie włoskiej kuchni.
Wielki krokami zbliża się sezon grillowy. W naszej niedzielnej kuchni mamy propozycje na dania z rusztu, które powinny zadowolić zarówno smakoszy mięsa, jak i zwolenników warzyw. Do tego ciekawe dodatki, które sprawią, że smak potraw będzie na pewno wyśmienity. Jak zrobić trybowane udka z kurczaka, grillowaną karkówkę wieprzową z chimichurri i wege tacos al pastor? Sprawdź przepisy Beaty Śniechowskiej.
Anna Starmach pokazała w kuchni Dzień Dobry TVN jak w 30 minut przyrządzić smaczny obiad. Przygotowała łososi w cieście francuskim, udka kurczaka zapiekane z ziemniakami i oliwkami, tartę z warzywami oraz kurczaka z pesto, mozarellą i makaronem. Sprawdźcie jej przepisy i zróbcie taki obiad!