W każdy czwartek w kuchni Dzień Dobry TVN Daria Ładocha będzie przygotowała tanie i pożywne dania z sezonowych produktów. Dzisiaj na naszym stole pojawiły się: zupa kalafiorowa z kurkami, sos pomidorowy z papryką i cynamonem, zupa krem z czerwonych papryk i kukurydzy oraz deser jaglany z malinami.
W kuchni Dzień Dobry TVN gościła dziś Maia Sobczak. Blogerka przygotowała dania z kaszą w roli głównej. W naszym studiu pojawiły się takie specjały jak: zupa z kaszą gryczaną i wędzoną śliwką, kokosowa polenta z grzybami czy budyń jaglany. Smacznego!
Marek Zaremba z żoną Adrianą zaproponowali nam jaglany detoks. W kuchni Dzień Dobry TVN przygotowali: kaszę jaglaną z pesto i pieczoną papryką, kaszę jaglaną a’la kus kus z cieciorką, migdałami i granatem, gulasz a’la curry z pieczoną dynią, jarmużem i cieciorką oraz czarny ryż z nutą kokosu, mango i malinami.
Dzisiaj w kuchni Dzień Dobry TVN Iwona Zasuwa pokazała, w jak znakomity sposób można wykorzystać kaszę jaglaną. Przygotowała dla nas: mleko jaglane, jaglaną czekoladę, racuchy jaglane z daktylami i kotleciki jaglane.