Wrapy są szybkim sposobem na pyszny obiad dla całej rodziny. Możesz je przygotować na słono i słodko, a w środek włożyć rozmaite dodatki. Wrapy z łososiem to doskonały przykład na to, że fast food wcale nie musi być niezdrowy!
Łosoś dosyć często pojawia się na talerzach Polaków i bardzo dobrze, bo dostarcza organizmowi wielu cennych składników odżywczych - witamin, mikroelementów i kwasów Omega-3, które odbudowują skórę, włosy i zapobiegają efektom starzenia. Świetnie smakuje zarówno w wersji surowej, jak i "na ciepło" - idealnie sprawdza się więc zarówno w roli przystawki, jak i dania obiadowego. W Kuchni Dzień Dobry TVN pomysły na przygotowanie tej ryby zdradził Andrzej Polan
W kuchni Dzień Dobry TVN zdrowo i sportowo. Andrzejowi Polanowi pomagali sumocy - Paweł i Tomasz Wojda. W efekcie tej męskiej współpracy na naszym stole pojawiły się takie dania jak, łosoś zapiekany w śmietanie z brukselką, dynią i czerwoną cebulką, łosoś kaszy jęczmiennej, łosoś na obwarzanku z kremowym twarożkiem.