Uczestnicy MasterChef Junior: Wiktoria Miłosz (11 lat), Patryk Konieczniak (11 lat) i Olivia Tomaszewska (12 lat) pod przewodnictwem Mateusza Gesslera, szaleją w kuchni Dzień Dobry TVN. Dzieciaki przygotowały: jajka po polsku, królika duszonego w sosie tymiankowym i gęsie wątróbki z gruszką. Zobaczcie, jak to robią profesjonaliści! Skorzystajcie z ich przepisów!
Do kuchni Dzień Dobry TVN zaprosiliśmy Darka Kuźniaka, uczestnika programu Azja Express. Przygotował dla nas wątróbkę drobiową z owocami i rozmarynem.
w kuchni Dzień Dobry TVN Adam Kozanecki przygotował energetyczne koktajle na wzmocnienie organizmu w okresie przesilenia wiosennego, ale nie tylko. Na naszym stole pojawiły się także pyszne placuszki z wiosennym twarożkiem, a także gęsia wątróbka z karmelizowaną gruszką i szałwią.
W kuchni Dzień Dobry TVN Klaudia Budny przygotowała potrawy, które pomogą uzupełnić niedobory witaminy D. Jej deficyt może przyczynić się do depresji, raka jelita grubego i raka piersi. Co powiecie na twarożek z suszonymi pomidorami i oliwkami, śledzia w ziołach z kozim serem lub zupę grzybową?