Dzisiaj jest Dzień Dziadka. Z tej okazji blogerka kulinarna Anna Włodarczyk przygotowała w kuchni Dzień Dobry TVN pyszności, które będą smakowały każdemu dziadkowi.
W kuchni Dzień Dobry Wakacje Piotr Huszcz przygotował przysmaki rodem z Lubelszczyzny: schab, pstrąga i sernik. W gotowaniu pomagał mu dziennikarz Dzień Dobry TVN Mateusz Hładki, który podobno doskonale wie czym różni się cebularz od cebulaka ;-) Jedliście kiedyś lubelski cebularz?
Nie od dziś wiadomo, że warzywa są bardzo zdrowe. I to właśnie z nich skorzystał Andrzej Polan przygotowując w kuchni Dzień Dobry TVN pyszne dania. Na stole pojawiły się: smażony kalafior z porzeczką, sałatą rzymską i boczkiem, smażone warzywa z sosem musztardowym i polędwicą wieprzową oraz gulasz ziemniaczany z pstrągiem w soli.