kuchnia Herbapol

    kuchnia Herbapol

    w kuchni Dzień Dobry TVN Daria Ładocha przygotowała potrawy, które dostarczą nam cennych składników mineralnych i witamin. Tych wczesną wiosną szczególnie nam potrzeba :) Na naszym stole pojawiły się takie pyszności jak: ciasto z serkiem mascarpone i dżemem z czarnej porzeczki, muffiny z gorzką czekoladą czy stek z tuńczyka w syropie z czarnego bzu. Spróbujecie?

    W kuchni Dzień Dobry TVN Andrzej Polan przygotował pyszne potrawy z wykorzystaniem ziół. Pomagała mu dietetyczka Ania Jelonek. Co powiecie na koktajl z malin z melisą, granatem i smażoną chałką, eklerki z kremem lipowym lub kurczaka duszonego w szałwii i cytrynie? Brzmi smakowicie!

    Adam Kozanecki, uczestnik MasterChefa, przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN potrawy bazujące na malinach. Na naszym stole pojawiły się pierożki z nadzieniem malinowym, malinowe roladki z indyka, a na deser biszkopt migdałowy z malinami. Smacznego!