Aby móc wziąć udział w pokazie mody trzeba mieć nie tylko odpowiednią urodę i figurę, ale również charakter. Jak wybierane są osoby, które potem chodzą po wybiegu? W Dzień Dobry TVN o przygotowaniach do pokazów rozmawialiśmy z projektantem Robertem Kupiszem i modelkami: Anią Piszczałką oraz Karoliną Pisarek.
Kabanosy to równie smaczna przekąska jak i składnik pysznych dań obiadowych. Ania Piszczałka, finalistka I edycji programu Top Model, oraz Andrzej Polan, w kuchni Dzień Dobry Wakacje przygotowali: fasolkę szparagową z kabanosami chilli, tartę na słono z fasolką szparagową, kabanosem i kurkami oraz faszerowane kwiaty cukinii. Smacznego!
W sobotę, w Dzień Dobry Wakacje, Ania Piszczałka przygotuje: smażonego dorsza z sałatką z bobu z kabanosem i suszonymi pomidorami, faszerowane kwiaty cukinii z pikantnym sosem z kabanosów dojrzewających i pomidorów, tartę na słono z fasolką szparagową, kabanosem i kurkami oraz fasolkę szparagowa żółta z kabanosami chilli i winegret. Bądźcie z nami od 8:30!
W sobotę w Dzień Dobry TVN: Ania Piszczałka, Szymon Bobrowski, Olivier Janiak, Bracia Golec, Małgorzata Ostrowska, Kuba Przygoński, Marta Żmuda-Trzebiatowska, Kamil Kula, Mark Ruffalo, Ania Cieślak oraz Małgorzata Ostrowska. Zapraszamy od 8:30! Program poprowadzą: Dorota Wellman i Marcin Prokop.
Uwielbia domowe jedzenie. Przebojem zdobywa świat. Jej życiowe motto: "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą". W kuchni Dzień Dobry TVN Ania Piszczałka i Andrzej Polan przygotowali: fasolę wrzawską, sałatkę z ogórka małosolnego z olejem rydzowym oraz śledzia z suską sechlońską, gorczycą i miodem.