Katarzyna Bujakiewicz o pracy z Marzeną Rogalską. "Każdą głupotę przyjmiemy"

Katarzyna Bujakiewicz o Rogalska Show
Źródło: Dzień Dobry TVN Online
Katarzyna Bujakiewicz była gościnią programu "Rogalska Show". W rozmowie z reporterką dziendobry.tvn.pl Darią Pacańską opowiedziała o wieloletniej relacji z Marzeną Rogalską i najtrudniejszych wyzwaniach na planie produkcji.

Katarzyna Bujakiewicz o programie

Z Katarzyną Bujakiewicz spotkaliśmy się tuż po tym, jak zeszła z planu programu "Rogalska Show". - Działo się dużo, ja jestem bardzo rozedrgana. Nie wiem, co mam zrobić z tą energią, jak spuścić to powietrze - powiedziała aktorka.

Katarzyna Bujakiewicz i Marzena Rogalska znają się od lat i jest między nimi porozumienie, które doskonale było widać w trakcie rozmowy w programie. - Zawsze uwielbiamy razem pracować i jeżeli mamy jakiś wspólny projekt i coś razem zrobić, to po prostu płyniemy i wiem, że i Marzenka i ja każdą głupotę przyjmiemy. Najważniejsze jest to, że mamy dystans do siebie - wyjaśniła.

Zadania w programie "Rogalska Show"

Program Marzeny Rogalskiej to w dużej mierze zadania, które wykonuje gość. Wymagają one sporego dystansu do siebie i poczucia humoru. Katarzyna Bujakiewicz zdradziła, co było najtrudniejsze.

- Improwizacje, bo pozornie się rzuca aktorom, że mamy pobawić się w improwizacje, ale my jesteśmy raczej nauczeni tego, że dostajemy tekst i na bazie tego tekstu improwizujemy. Te improwizacje były dla mnie trudne - podsumowała aktorka.

Nie oglądałeś Dzień Dobry TVN na antenie? Zobacz program na platformie VOD.pl. Wszystkie odcinki oraz Dzień Dobry TVN Extra znajdziesz też na Player.pl.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Autor: Daria Pacańska

Reporter: Daria Pacańska

Źródło zdjęcia głównego: Dzień Dobry TVN Online

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana