W studiu Dzień Dobry TVN gościliśmy zwycięzców 8. edycji konkursu Wine & Food Noble Night. Maciej Majewski, szef kuchni Le Victoria Brasserie Moderne i Paweł Chomentowski szef kuchni restauracji Bulaj przygotowali takie specjały jak: grzybowe aioli, bekonowe crumble czy rostbef w stylu gravad lax.
Po kilku miesiącach poszukiwań w końcu nastąpił finał konkursu Wine & Food Noble Night. Czym podczas 8 edycji konkursu zaskoczyli restauratorzy? Jak wygrana drużyna przekonała do siebie jury? Jakie zaserwowała potrawy? Dowieść tego próbował nasz smakosz Mikołaj Rey.
Ruszyła 8. edycja konkursu Wine & Food Noble Night. Rywalizują w nim restauracje z całej Polski. Kolejnym punktem w tej kulinarnej podróży był Poznań oraz nadmorskie kurorty. Czy zaserwowano im same ryby? Co zaskoczyło ich w tamtejszych karatach menu? Które przygotowane przez szefów kuchni potrawy zasmakowały Edycie i Mikołajowi najbardziej?
Ruszyła 8. edycja konkursu Wine & Food Noble Night. Rywalizuje w nim dwanaście restauracji z całego kraju. Kolejnym punktem na kulinarnej mapie Polski, jaki odwiedzili Edyta Brykała i Mikołaj Rey jest Sopot. Co zaskoczyło ich w tamtejszych karatach menu? Czy przygotowane przez szefów kuchni potrawy zasmakowały Edycie i Mikołajowi?