Od czego zacząć planowanie wesela w Grecji, Hiszpanii czy na Malediwach?
Otwarcie sezonu grillowego wymaga szczególnej oprawy. Nie umknęło to uwadze Piotra Wojtasika. Reporter Dzień Dobry TVN poprosił uznanych kucharzy z Grecji, Francji i Włoch o wrzucenie na ruszt losowo wybranych produktów. Jak zakończyła się zabawa kołem smaków?
Stylistka Marta Pożarlik pokazała swoje pomysły na przyjęcie w ogrodzie, na grilla lub na koncert.
Kto powiedział, że nie można wybrać się na wyjątkową ucztę przygotowaną przez profesjonalną obsługę i jednocześnie cieszyć się piękną scenerią przyrody z dala od lokalu? Jedna ze śląskich restauracji znalazła sposób.
Sezon grillowy w pełni. Jednak zamiast klasycznego grilla, możemy zrobić przyjęcie w plenerze. Jak je przygotować? O pomoc dziennikarka Dzień Dobry TVN Katarzyna Jaroszyńska poprosiła stylistkę wnętrz i sesji zdjęciowych Agnieszkę Wrodarczyk.