Joanna Przetakiewicz zdradziła, jaki jest jej ulubiony smak z dzieciństwa i pochwaliła się autorskim przepisem na najlepsze pierogi z jagodami i bitą śmietaną. Gwiazda pokazała na nagraniu, jak dokładnie je przygotować.
Na warszawskim Grochowie, w jednej z tamtejszych cukierni Pani Alina Przewłocka od 1958 roku sprzedaje tradycyjne, własnoręcznie wypełniane bitą śmietaną rurki. Czy na przestrzeni lat ich receptura nie uległa zmianie? W czym tkwi sekret sukcesu rodzinnej firmy? Kim są klienci cukierni Pani Aliny? Sprawdził to dziennikarz Dzień Dobry TVN Łukasz Radwan.
Dziś w kuchni Dzień Dobry TVN Daria Ładocha postanowiła zabrać naszych widzów w sentymentalną podróż, a także wkupić się w łaski naszych prowadzących ;) Daria przygotowała ich ulubione potrawy z czasów dzieciństwa. Co było przysmakiem Doroty, a co Marcina? A jakie są Wasze ulubione potrawy z dzieciństwa?