W kuchni Dzień Dobry TVN zagościł Antek Smykiewicz i Justyna Smykiewicz, którzy pokazali, jak zrobić pyszne dania kuchni azjatyckiej. Sprawdź ich przepis na sushi z ogórka zamiast nori z łososiem i ciesz się smakiem pysznych rollsów.
18 czerwca to Międzynarodowy Dzień Sushi. Tę tradycyjną potrawę japońską znają już wszyscy. Jak dobrze przygotować ryż do sushi? Jakich składników używać? W kuchni Dzień Dobry TVN klasyczne futomaki przyrządza Daniel Brzeziński.
W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy Anikę Ćwiek, finalistkę III edycji "MasterChef Junior" oraz Arkadiusza Prunesti, byłego jużbuczestnikiem obecnej edycji programu "MasterChef", którzy przygotowali swoje popisowe dania. Co powiecie na sushi lub gęsinę na risotto jabłkowym z sosem żurawinowym i porem cydrowym.