przemek saleta

    przemek saleta

    W środę w Dzień Dobry TVN: temat, który regularnie powraca - handel w niedzielę to konieczność czy zbędny luksus? Następnie: mocna męska przyjaźń przyprawiona pikantnymi smakami Azji - w naszej kuchni Przemek Saleta i Darek Kuźniak. Oprócz tego: czy można czuć strach na widok jedzenia? O tym rodzice dzieci cierpiących na neofobię żywieniową. A na koniec: zawsze modny, zawsze seksi i zawsze na czasie - prezentujemy jesienne, jeansowe trendy. Bądźcie z nami o 8.00!

    Gościem Dzień Dobry TVN był Przemysław Saleta. Bokser po kontuzji barku, po przegranej walce z Tomaszem Adamkiem zdecydował, że kończy karierę. Czy wyobraża sobie życie bez adrenaliny? Czy kończy z treningami? Co będzie teraz robił?

    W kuchni Dzień Dobry Wakacje zasmakowaliśmy dania kuchni tajskiej. Przygotowali je dla nas: Przemysław Saleta, który jest wielbicielem kuchni i kultury tajskiej oraz eksperci kulinarni z Wydziału Technologii Gospodarstwa Domowego Uniwersytetu w Bangkoku: Asst. Prof. Apinya Manarote i pan Jadenisphat Bunyasawat, a także I Sekretarz Ambasady Tajlandii w Warszawie Thanthida Wangthamrong.

    Na niedzielne Dzień Dobry Wakacje zapraszają gwiazdy: Piotr Rubik prosto z Disneylandu ze swoją Kliką, Ewa Farna na zlocie swoich fanów, Przemek Saleta z Tajkami w tajskiej kuchni oraz Gutek - kapitan, który na swoim jachcie samotnie opłynął ziemię. Zaczynamy o 8.30!