Placki ziemniaczane to jedno z ulubionych dań kuchni polskiej. Można je jeść ze śmietaną i cukrem lub podawać z sosem mięsnym. W kuchni Dzień Dobry TVN Andrzej Polan przygotował fenomenalny sos do placków ziemniaczanych z chrzanem, bryndzą owczą i chrupiącymi jabłkami. Sprawdź, jak zrobić to pyszne danie.
W kuchni Dzień Dobry TVN Andrzej Polan przygotował dania z truskawkami. Czerwiec to miesiąc, w którym tych owoców jest wiele i są już niedrogie, a do tego soczyste i słodkie. Sprawdź, jak przygotować budyń, ciasto i biszkopt z truskawkami.
W kuchni Dzień Dobry TVN królowały dziś cytryny. Andrzej Polan przygotował je w niekonwencjonalnym wydaniu, bo na słodko :) Co powiecie na tort herbaciany z cytrynowym kremem, babeczki z cytrynową nutą i cukrem miętowym i mus cytrynowy z sezamkami?