W kuchni Dzień Dobry TVN Justyna Czekaj-Grochowska - znawczyni włoskiej kuchni i właścicielka restauracji przygotowała pyszne desery rodem z Włoch: migdałowe ciasteczka z Sycylii, tartę cytrynową oraz biszkopt z kremem pistacjowym i malinami. Pokazała nam również trochę kuchennej magii ;-)
W kuchni Dzień Dobry TVN rządzi dziś małżeński duet. Manuela i Szymon Rączka na swoim kanale w internecie dzielą się pomysłami, dzięki którym możemy ułatwić sobie pracę w kuchni. Nam zdradzili jak schłodzić napój w 2 minuty oraz jak naostrzyć nóż przy użyciu kubka. Znaliście takie patenty? ;)
Co zrobić z potrawami, które zostały nam po Świętach Wielkanocnych? Można z nich przygotować zupełnie nowe potrawy. W kuchni Dzień Dobry TVN swoimi pomysłami podzielił się Piotr Kucharski. Zobaczcie, jak wyciąć fileciki z pomarańczy, jak obrać awokado i, jak odświeżyć pieczywo?