Różowe dania nie tylko pięknie prezentują się na talerzu, ale także obłędnie smakują. Kilka swoich pomysłów na przysmaki w tym kolorze przygotowała w kuchni Dzień Dobry TVN blogerka kulinarna, Agata Jędraszczak. Na naszym stole pojawiły się: hummus, budyń jaglany, chłodnik, placuszki i surówka z kapusty.
Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Jaki produktów użyć, aby było zdrowe? Prowadzący Projekt Plaża Olivier Janiak zapytał o to blogerkę Agatę Jędraszczak.
Jak łatwo, szybko i pysznie, w domowym zaciszu, przygotować chleb? W plażowej kuchni Agata Jędraszczak zdradziła swój przepis Olivierowi Janiakowi. Robicie chleb w domu?
W kuchni Dzień Dobry TVN Agata Jędraszczak. Blogerka kulinarna przygotowała kilka pożywnych i rozgrzewających potraw, które dodatkowo doprawiła serkiem do smarowania. Na naszym stole pojawiła się kremowa zupa dyniowa, kasza gryczana z grzybami i polędwiczką, czy tarta z jarmużem i pieczarkami.
W ramach warsztatów kulinarnych na plaży blogerka Agata Jędraszczak przygotowała pyszne tarty. Czy użyła do nich jakiegoś tajemniczego składnika? Sprawdził to Olivier Janiak.