Adam Woźniak, szef kuchni restauracji "Marcato", przygotował w Dzień Dobry TVN potrawy, które zwyciężyły w konkursie Wine & Food Noble Night. Zobaczcie, w których kategoriach byli najlepsi! Jak wygląda jajo zielononóżki, które lubi się napić?
23 września na Torze Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się piknik połączony z degustacją przeróżnych dań i win, czyli Wine & Food Open Day. Będzie też można wziąć udział w szkoleniach pod okiem najlepszych polskich kucharzy. W Dzień Dobry TVN gościmy kucharzy z trzech warszawskich restauracji, które wezmą udział w tym wydarzeniu. jak przygotować ozorek wołowy, by był miękki i smaczny?
Po raz kolejny w Warszawie, na torze na Służewcu odbędzie się Wine & Food Open Day. To cykliczny piknik połączony z degustacją najlepszych dań i najznakomitszych win. W studiu Dzień Dobry TVN szefowa Delikatesów Esencja Joanna Pawełczak, Kacper Matla, szef kuchni tejże restauracji, a także właściciel restauracji L’arc Chakib Bouchikhi wraz z szefem kuchni Marcinem Legatem, pokazali, czym dobra kuchnia pachnie.