Wakacje to czas relaksu, zabawy i spędzania czasu na świeżym powietrzu. Wielu z nas nie może wyobrazić sobie letniego odpoczynku grillowania w towarzystwie najbliższych. Jedną z tych osób jest Piotr Adamczyk, który jak się okazuje jest nie tylko smakoszem potraw z rusztu, ale i mistrzem w ich przyrządzaniu.
Grill bezdymny to nowej generacji urządzenie pozwalające na przygotowanie posiłków wolnych od tłuszczu, dymu i sadzy. Mały i poręczny sprzęt może być użytkowany nawet w domu. Nie nagrzewa się z zewnątrz, dzięki czemu jest bezpieczny. Sprawdź zalety grilla bezdymnego. Jaki węgiel do niego kupić?
Skorzystajcie z przedostatniego weekendu wakacji i zróbcie, jak mówi Filip Chajzer, wielkiego grilla z kaszanką, kiełbasą i karkówką. Dla tych, którzy nie wiedzą, jak zabrać się do grillowania, kucharz Jan Kuroń ma kilka rad. Zapraszamy na kolejny odcinek "Encyklopedii grillowania".