Wine&Food Noble Night już po raz szósty. Dziennikarz Dzień Dobry TVN Marcin Sawicki wziął udział w tym wydarzeniu.
Chrupkie, soczyste, słodkie, z odrobiną zielonej nutki. Nawet po obraniu nie brązowieją. Czym różnią się jabłka łąckie od pozostałych? W studiu Dzień Dobry TVN gośćmi byli: producent jabłek łąckich Krzysztof Maurer oraz podróżnik kulinarny Maciej Nowak.
Pozostało coraz mniej czasu, by zgłosić się do konkursu na najlepszą restaurację w Polsce "Wine & Food Noble Night 2013". Zgłoszenia przyjmowane są tylko do 15 kwietnia. O kolejnej edycji "Wine & Food Noble Night 2013" opowiedziała w Dzień Dobry TVN Edyta Brykała, dyrektor zarządzająca Noble Concierge. W studiu Dzień Dobry TVN gosciliśmy też Pawła Oszczyka, który był w profesjonalnym jury oraz krytyka kulinarnego Macieja Nowaka.
Za nami już cztery edycje Wine & Food Noble Night - prestiżowego wydarzenia towarzysko- kulinarnego organizowanego przez Noble Bank i Noble Concierge. Jest to największa impreza w Polsce i najważniejsza dla restauratorów. Walczą oni na przystawki, dania główne i desery. Na czym polega proces selekcji restauracji? W studiu Dzień Dobry TVN gośćmi byli: Dyrektor Zarządzający Noble Concierge Edyta Brykała oraz krytyk kulinarny Maciej Nowak.