Bułki bezglutenowe to smaczna alternatywa dla osób, które unikają glutenu. Poznaj propozycje ich przygotowania i wybierz najlepszy przepis na bułki bezglutenowe.
Pyszne, świeże i jeszcze ciepłe pieczywo to coś, co prawie każdy z nas uwielbia. Sprawdź, jak przygotować idealne bułeczki, które świetnie sprawdzą się zarówno na śniadanie, jak i na kolację. Ciasto można zamrozić i przygotowywać codziennie świeżą porcję. To banalnie proste!
Ciabatta to pieczywo o wielu twarzach. Może być lekkie z chrupiącą skórką lub ciężkie i sycące. Bułka ciabatta jest dostępna niemal w każdym markecie, istnieje jednak możliwość przygotowania jej samodzielnie.
W kuchni Dzień Dobry TVN Ania Starmach upiekła: prosty chleb pszenno-żytni, chleb ze słonecznikiem i chrupiące bagietki. Świeże pieczywo dobrze smakuje z masłem, ale Ania przygotowała do niego przepyszne pasty: groszkową, paprykową i szpinakową. Smacznego!