Dietetyk: Cukier brązowy to takie samo zło jak biały cukier
15 maja 2018, 10:12
Aktualizacja: 15 maja 2018, 12:31
Aktualizacja:
Coraz więcej osób świadomie decyduje się wyłączyć cukier z diety. Światowe Organizacje Zdrowia zalecają, by dzienna norma cukru w diecie nie przekraczała 5 proc. W dzisiejszej odsłonie cyklu "Reakcja łańcuchowa" Aneta Łańcuchowska podpowiada, czym zastępować niezdrowy biały cukier. Czy cukier kokosowy jest dobrą alternatywą? Czym jest syrop daktylowy i czy jest zdrowy?
Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN
Źródło: Dzień Dobry TVN
Podziel się
Podziel się
- Podziel się
- Tweetnij
- Wyślij znajomemu
Pozostałe wiadomości
Bądź z nami bliżej na
Dzień dobry!Jedno konto do wszystkich usług