powrót do listy

Włoska kuchnia dla początkujących narciarzy

Podróże
poniedziałek, 6 lutego 2012
Kuchnia dla narciarzy Dzień Dobry TVN
Filip Chajzer we włoskich Alpach nie tylko uczył się jeździć na nartach, ale jako smakosz sprawdzał także, co można zjeść po długiej jeździe na stoku. Co to jest bombardino? Kanapka z szynką za 6 euro, czy włoska pasta jak u mamy? Co jedzą prawdziwi narciarze? Czy to prawda, że Polacy przyjeżdżają w Alpy z własnym jedzeniem?

Zdjęcie: Bartosz Krupa/ East News

Źródło: Dzień Dobry TVN | autor:

Gorące tematy >

Szerokie drogi nie sprzyjają bezpieczeństwu pieszych

Chajzer do Jędrzejaka: Ty nie dostałeś jeszcze Telekamery? To jest jakiś skandal!

Wielki Piątek dniem wolnym od pracy?

Gest ponad podziałami. Ksiądz zagrał z WOŚP

tvnpix