powrót do listy

Mikołaj Rey i jego "zupa jednodaniowa"

Kuchnia
środa, 29 kwietnia 2015
Rey i jego zupa grzybowa Foto: Piotr Bławicki / East News | Dzień Dobry TVN
W studiu Dzień Dobry TVN nasz smakosz Mikołaj Rey opowiedział, jak przygotować grzyby do zupy lub sosu. Dlaczego nie wolno ich myć? W jaki sposób prawidłowo ususzyć grzyby? Do czego je podawać? i z czym najlepiej smakują? Zobaczcie, jak zrobić dobrą i sycącą zupę grzybową!

Zobaczcie też, czy Mikołajowi udało się samodzielnie "upitrasić" zupę borowikową.

Zupa grzybowa
Wideo: Dzień Dobry TVN

Źródło: Dzień Dobry TVN | autor:

2 Komentarzy

Dodaj komentarz do artykułu
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Gość272,

Puszcza Romincka a nie Romnicka

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0+
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0-
      • Zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Gorące tematy >

      Przywitanie kibiców to jak druga ceremonia medalowa

      Amina Okujewa. Zabili ją za to, że była odważna

      ZUS łapie ściemniaczy na L4. Pomaga mu w tym Facebook

      Prokop: Magda Gessler i jej ekipa napadnie na polskie restauracje

      tvnpix