Chajzer zrobił pierwszego w życiu pączka!
27 lutego 2014, 10:04
Aktualizacja: 27 lutego 2014, 10:47
Z konfiturą różaną, dżemem, budyniem, a nawet likierem. Lukrowany, posypany cukrem pudrem lub pomarańczową skórką. Wszystkie są pyszne, zwłaszcza w tłusty czwartek, dlatego wszyscy jemy w tym dniu pączki. Ale jak zrobić idealnego pączka? Dziennikarz Dzień Dobry TVN Filip Chajzer postanowił zmierzyć się z tym trudnym wyzwaniem. Zobaczcie, jak poradził sobie rozczynem na pączki i ciastem! Co mu wyszło z tego mieszania? Co można znaleźć w pączku, oprócz konfitury, i jak się "szprycuje" pączki? :)
Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN
Źródło: Dzień Dobry TVN
Podziel się
Podziel się
- Podziel się
- Tweetnij
- Wyślij znajomemu
Pozostałe wiadomości
Bądź z nami bliżej na
Dzień dobry!Jedno konto do wszystkich usług