Gwiazdy

Scena Dzień Dobry TVN. Eleni - "Pogodny czas"

Gwiazdy

Aktualizacja:

Na scenie DDTVN gościliśmy dziś Eleni z utworem "Pogodny czas", który pochodzi z płyty „Statek do Pireusu” - jej premiera zaplanowana jest na maj.

Dyskografia Eleni:

Po słonecznej stronie życia | 1978

S'agapo – moja miłość | 1979

Buzuki disco | 1980

Ty – jak niebo, ja – jak obłok | 1980

Lovers | 1982

Grecja jeszcze raz | 1983

Morze snu | 1984

Muzyka twoje imię ma | 1985

Eleni... 10 | 1986

Kolędy polskie śpiewa Eleni | 1986

Miłość jak wino | 1987

Wakacyjny flirt | 1990

Sound from Greece | 1990

24 golden greats | 1991

Złote przeboje | 1992

Przystań pod gwiazdami | 1992

W rytmie Zorby | 1995

Nic miłości nie pokona | 1996

Kolędy polskie śpiewa Eleni vol 2 | 1998

Za wszystkie noce – złota kolekcja | 1999

Moje credo | 1999

Coś z Odysa | 2001

Miłości ślad | 2013

Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN

Pozostałe wiadomości