dziendobry.tvn.pl
Dyrektor Europejskiego Instytutu Żywienia i dietetyk Udo Pollmer - wraz z Juttą Muth, Moniką Niehaus, Andreą Fock - postanowił przyjrzeć się informacjom na temat m.in. produkcji żywności, bio-certyfikatom i szczepionkom. Następnie, na podstawie wyników badań, grupa wydała książkę, w której wyjaśnia, w jaki sposób wielkie koncerny wykorzystują naszą niewiedzę. W Dzień Dobry TVN Pollmer powiedział, dlaczego - jego zdaniem - surowe warzywa wcale nie są takie zdrowe, jak się uważa. Dowiedzieliśmy się również, z jakich powodów powinniśmy podawać dzieciom frytki, a nie ziemniaki w mundurkach.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
81
9
Wybrane dla Ciebie

Aneta Kręglicka razem z synem i jego
(więcej)

Anna Markowska była uczestniczką 7. edycji
(więcej)

Marcin Prokop zaintrygował media zdjęciem, na
(więcej)

Klaudia Halejcio jest w ciąży. Aktorka
(więcej)
Komentarze
0