dziendobry.tvn.pl
Współcześni cukiernicy to prawdziwi artyści. Zamiast gliny używają masy cukrowej lub marcepanu, zamiast drewna - czekolady. Jak powstają cuda, które żal kroić? Jakimi umiejętnościami musi odznaczać się cukiernik? W Dzień Dobry TVN wszystko o pięknych i zdrowych, bo mało kalorycznych i łatwo przyswajalnych, tortach.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
66
5
Wybrane dla Ciebie

Jan Dąbrówka, najstarsze dziecko Natalii
(więcej)

Brytyjczycy są już miesiąc poza Unią
(więcej)

Aneta Kręglicka razem z synem i jego
(więcej)

Klaudia Halejcio jest w ciąży. Aktorka
(więcej)
Komentarze
0