Sezon na szparagi. Sprawdź przepisy Szymona Czerwińskiego

Czas szparagów
Maj to pełnia sezonu na szparagi. To wytrawne danie można przygotować na setki sposobów. Szymon Czerwiński podaje je na grzance, z jajkami, w sosie holenderskim, a nawet w towarzystwie tatara.

Grzanki z jajkiem sadzonym i szparagami

Składniki:

  • 4 kromki
    • 1 opakowanie serka kanapkowego
      • 1 pęczek szparagów średnich
        • 5 jaj od szczęśliwych kur
          • 1 łyżka masła
            • 1 łyżeczka oliwy
              • 1 łyżeczka czarnuszki
                • sól i pieprz

                  Przygotowanie:

                  Patelnie postaw na gazie i ją rozgrzej. Następnie pokrój dobry, wiejski chleb na plastry. Grilluj, aż będzie rumiany. Odłóż pieczywo na deskę, a na patelnię dodaj masło i oliwę. W tym czasie umyj szparagi, oderwij zdrewniałe końcówki (możesz z nich zrobić krem z szparagów). Za pomocą ręcznika kuchennego wysusz szparagi. Przełóż je na patelni i smaż, aż będą rumiane. Na tej samej patelni usmaż jajko sadzone. Pieczywo posmaruj serkiem śmietankowym. Ułóż na nim po trzy szparagi, a na nich jajka sadzone. Oprósz solą, pieprzem oraz czarnuszką.

                  Jajka w koszyczkach ze szparagów

                  Składniki:

                  • 1 bułka pełnoziarnista
                    • 1 batat duży
                      • 1 pęczek cienkich szparagów
                        • 1 miękkie awokado
                          • 1 pomidor malowany
                            • 2 jajka od szczęśliwych kur
                              • mikro zioła
                                • sól i pierz

                                  Dresing

                                  Składniki:

                                  • 2 łyżki musztardy francuskiej
                                    • 2 łyżki musztardy miodowej
                                      • 2 łyżki soku z cytryny
                                        • 1 łyżka oliwy
                                          • 1 łyżeczka soli
                                            • szczypta pieprzu
                                              • szczypta soli

                                                Przygotowanie:

                                                Batata przekrój na pół, polej oliwą, oprósz solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika na 30 minut, aż się upiecze. Piekarnik ustaw na 180 St. C.

                                                Umyj szparagi, oderwij zdrewniałe końcówki (możesz z nich zrobić krem z szparagów). Wysusz za pomocą ręcznika kuchennego. Przełóż je na patelnię razem z masłem i oliwą. Smaż, aż będą rumiane. Następnie użyj kuchennego ringu. Połóż go na patelni, a środek wyłóż smażonymi szparagami. Jajko wybij do miseczki, podziel żółtko. Białko dodaj do gniazda i poczekaj, aż się zetnie. Następnie ułóż żółtko. Całość oprósz solą i kolorowym pieprzem.

                                                Upieczone bataty wyjmij z piekarnika. Na jednym ułóż pokrojone awokado, a na drugiej połówce świeże malinowe pomidory.

                                                Do wysokiego naczynia dodaj oliwę musztardy oraz pozostałe składniki dresingu. Połącz składniki za pomocą rózgi.

                                                Tatar ze szparagami

                                                Składniki:

                                                • 1 pęczek szparagów
                                                  • 1 łyżka masła
                                                    • 1 łyżeczka cukru
                                                      • 1 łyżeczka soli

                                                        Tatar wołowy

                                                        Składniki:

                                                        • 300 g polędwicy wołowej,
                                                          • 3 żółtka
                                                            • 2 łyżki wody
                                                              • 1 łyżka oliwy
                                                                • 1 łyżeczka musztardy
                                                                  • 2 posiekane ogórki kiszone
                                                                    • 1 cebula szalotka
                                                                      • 5 listków świeżego lubczyku
                                                                        • marynowane grzyby
                                                                          • szczypta soli i pieprzu

                                                                            Beszamel

                                                                            Składniki:

                                                                            • 4 łyżki masła
                                                                              • 3 łyżki mąki pszennej
                                                                                • 600 gram mleka 3,2%
                                                                                  • szczypta gałki muszkatołowej
                                                                                    • oliwa bazyliowa
                                                                                      • 5 listków bazylii
                                                                                        • 100 ml oliwy

                                                                                          Majonez pietruszkowy

                                                                                          Składniki:

                                                                                          • pęczek pietruszki
                                                                                            • 2 sztuki jaj od szczęśliwych kur
                                                                                              • 1 łyżeczka musztarda
                                                                                                • 1 łyżka octu z białego wina lub jabłkowego lub sok z cytryny
                                                                                                  • 300 ml oleju rzepakowego
                                                                                                    • sól i pieprz

                                                                                                      Jajka w panierce

                                                                                                      Składniki:

                                                                                                      • 2 jajka
                                                                                                        • 1/4 szklanki mąki
                                                                                                          • 1 rozbełtane jajko
                                                                                                            • 0,5 szklanki bułki tartej np. panko
                                                                                                              • 3 łyżki startego parmezanu
                                                                                                                • olej rzepakowy do smażenia
                                                                                                                  • sól i pieprz

                                                                                                                    Przygotowanie:

                                                                                                                    Zagotuj wodę w garnku, następnie włóż do niej jajka w temperaturze pokojowej. Gotuj przez 4 - 5 minut. Następnie przełóż do miseczki z lodem i zostaw na 10 minut. Po schłodzeniu obierz jajka delikatnie, aby nie uszkodzić białka. W garnku rozgrzej olej do 180 st. C, następnie w trzech oddzielnych miseczkach ułóż: rozbełtane jajko, Panko z parmezanem oraz mąkę. Do każdej miseczki dodaj sól i pieprz. Jako panieruj: mąka, jajko, Panko. Smażymy do chwili, aż panierka będzie złocista.

                                                                                                                    Mięso posiekaj lub zmiel w maszynce do mięsa dwukrotnie. Następnie dodaj żółtko, wodę, oliwę oraz przyprawy. Wyrób je dokładnie dłonią. Dodaj poszatkowany lubczyk, musztardę, szalotkę, ogórek kiszony oraz marynowane grzyby. Dokładnie połącz składniki. Tatar będziemy wykładać na talerz za pomocą łyżki.

                                                                                                                    W garnku zagotuj wodę. Do wrzątku włóż liście bazylii na 5 sekund, od razu przełóż do wody z lodem. Osusz liście. Przełóż je do blendera i zblenduj razem z oliwą. Przecedź przez gęste sito.

                                                                                                                    Do wąskiego pojemnika, najlepiej w formie tuby, wbij sparzone jajo w temperaturze pokojowej. Dodaj musztardę, sok z cytryny oraz dopraw solą i pieprzem. Użyj ręcznego blendera. Oprzyj dolną końcówkę na dnie naczynia i włącz. Następnie dolewaj olej. Ubijaj cały czas i powoli wyciągaj końcówkę po ściance. Masa powinna zrobić się gęsta i kremowa. Za pomocą wyciskarki wolnoobrotowej wyciśnij sok z pietruszki. Następnie dodaj go do majonezu. Wymieszaj.

                                                                                                                    W garnku dobrze rozgrzej masło, dodaj mąkę i smaż przez 3 minuty ciągle mieszając. Rozpocznij dodawanie mleka „kropla po kropli” i cały czas rózgą energicznie mieszaj. Kontynuuj te czynność, aż sos będzie gęsty i gładki. Gotuj jeszcze przez kilka minut. Dodaj sól i tartą gałkę muszkatołową.

                                                                                                                    Do wysokiego garnka wlej zimną wodę i zagotuj. Następnie dodaj cukier, sól i masło. Ze szparagów odetnij zdrewniałe końcówki i zwiąż za pomocą nitki. Włóż do wrzącej wody – pamiętaj, aby główki wystawały ponad taflę wody. Gotuj przez około 8- 10 minut. Następnie przełóż do zimnej miski z wodą – najlepiej do miski z lodem, aby zatrzymać proces gotowania oraz aby nie straciły koloru. Przed podaniem przesmaż je na maśle, przez kilka minut, aby tylko zyskały temperatury.

                                                                                                                    Krem ze szparagów

                                                                                                                    Składniki:

                                                                                                                    • 2 pęczki zielonych szparagów
                                                                                                                      • 2 garście listków bazylii
                                                                                                                        • 2 ziemniaki
                                                                                                                          • 1,5 l wywaru warzywnego
                                                                                                                            • 2 cebule szalotki
                                                                                                                              • 2 ząbki czosnku polskiego
                                                                                                                                • 1 łyżeczka masła
                                                                                                                                  • 1 łyżka oliwy
                                                                                                                                    • 1 jajko ugotowane na twardo
                                                                                                                                      • garstka szczypioru
                                                                                                                                        • 1/3 łyżeczki gałki muszkatołowej
                                                                                                                                          • 100 ml śmietanki kremówki
                                                                                                                                            • sól i pieprz

                                                                                                                                              Przygotowanie:

                                                                                                                                              Garnek ustaw na gazie i rozpuść masło z odrobiną oliwy. Następnie przesmaż poszatkowaną cebulę, czosnek oraz obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Szparagi umyj, następnie oderwij zdrewniałe końcówki. Pokrój je w kawałki. Główki odłóż na bok, a resztę przesmaż razem z pozostałymi składnikami. Tak przygotowaną bazę zalej gorącym bulionem i gotuj przez 10 - 15 minut. Następnie dodaj główki (zachowaj do dekoracji ) i gotuj przez 2 minuty. Dopraw przyprawami. Za pomocą blendera zblenduj krem dodając śmietankę oraz liście świeżej bazylii. Zupę podawaj z jajkiem ugotowanym na twardo.

                                                                                                                                              Szparagi z sosem holenderskim

                                                                                                                                              Sos Holenderski

                                                                                                                                              Składniki:

                                                                                                                                              • 4 sztuki jaj od szczęśliwych kur
                                                                                                                                                • 100 ml Wina białego wytrawnego lub soku z cytryny
                                                                                                                                                  • 50 gram masła
                                                                                                                                                    • sól i pieprz
                                                                                                                                                      • 1 pęczek szparagów zielonych
                                                                                                                                                        • 1 pęczek szparagów białych
                                                                                                                                                          • 2 ziemniaki młode
                                                                                                                                                            • pęczek pietruszki
                                                                                                                                                              • 1 łyżka sól
                                                                                                                                                                • 1 łyżka cukru drobnego
                                                                                                                                                                  • rukola, pomidorki koktajlowe

                                                                                                                                                                    Przygotowanie:

                                                                                                                                                                    Do wysokiego garnka wlej zimną wodę i zagotuj. Następnie dodaj cukier, sól i masło. Ze szparagów odetnij zdrewniałe końcówki (jeżeli używasz białych - obierz je ze skórki) i zwiąż za pomocą nitki. Włóż do wrzącej wody – pamiętaj, aby główki wystawały ponad taflę wody. Gotuj przez około 5- 6 minut. Następnie przełóż do zimnej miski z wodą – najlepiej do miski z lodem, aby zatrzymać proces gotowania oraz aby nie straciły koloru. Przed podaniem przesmaż je na maśle, przez kilka minut, aby tylko zyskały temperatury.

                                                                                                                                                                    W garnku zagotuj wodę. Następnie włóż do niego miskę metalową. Pamiętaj, aby miska nie dotykała wody. Będziemy korzystać z kąpieli wodnej. Do miski, która jest ogrzewana przez parę z garnka – wlej cztery żółtka. Cały czas energicznie ubijaj. Uważaj, aby nie zrobiła się jajecznica. Następnie, gdy żółta zmienią swoją konsystencję i kolor, dodaj białe wino. Cały czas energicznie ubijaj sos na parze.

                                                                                                                                                                    Zacznij dodawać wąskim strumieniem roztopione i gorące masło. Masło zagęści sos. Nie przestawaj ubijać sosu. Dodaj świeżo mielony pieprz i sól. Sos, który otrzymałeś, powinien przypominać konsystencją majonez.

                                                                                                                                                                    Polej gorącym sosem swoje danie. Ziemniaki ugotuj do miękkości i podaj do szparagów. Całość oprósz szatkowana pietruszką.

                                                                                                                                                                    Zobacz też:

                                                                                                                                                                    Pyszne dania na grilla - dla wegetarian i mięsożerców. Przepisy Katarzyny Bosackiej

                                                                                                                                                                    Szparagi, truskawki i ogórki małosolne, czyli wiosna w kuchni Andrzeja Polana

                                                                                                                                                                    Ciasto musi wyrosnąć! Słodkie wypieki drożdżowe dla cierpliwych od Piotra Kucharskiego

                                                                                                                                                                    Masz wyjątkowy przepis? Chcesz gotować w Dzień Dobry TVN? Dołącz do naszej grupy na Facebooku tutaj.

                                                                                                                                                                    Autor: Luiza Bebłot

                                                                                                                                                                    podziel się:

                                                                                                                                                                    Pozostałe wiadomości

                                                                                                                                                                    Samotność, stres i szok młodej mamy. "W łazience się zamykałam i płakałam"

                                                                                                                                                                    Samotność, stres i szok młodej mamy. "W łazience się zamykałam i płakałam"

                                                                                                                                                                    Takiego programu dawno nie było. W pracy stawi się wyjątkowy skład prowadzących

                                                                                                                                                                    Takiego programu dawno nie było. W pracy stawi się wyjątkowy skład prowadzących

                                                                                                                                                                    Quiz. Sprawdź, co wiesz o wielkanocnych potrawach?

                                                                                                                                                                    Quiz. Sprawdź, co wiesz o wielkanocnych potrawach?

                                                                                                                                                                    Żurek i barszcz biały - czym się różnią te wielkanocne zupy?

                                                                                                                                                                    Żurek i barszcz biały - czym się różnią te wielkanocne zupy?

                                                                                                                                                                    Rebel Wilson straciła dziewictwo w wieku 35 lat. "Ludzie mogą poczekać, aż będą gotowi"

                                                                                                                                                                    Rebel Wilson straciła dziewictwo w wieku 35 lat. "Ludzie mogą poczekać, aż będą gotowi"

                                                                                                                                                                    Nowy uczestnik wszedł do "Hotelu Paradise 8" i od razu namieszał

                                                                                                                                                                    Nowy uczestnik wszedł do "Hotelu Paradise 8" i od razu namieszał

                                                                                                                                                                    Serowe pyszności na Wielkanoc. Poznaj przepisy Andrzeja Polana na dania z serem długodojrzewającym
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Serowe pyszności na Wielkanoc. Poznaj przepisy Andrzeja Polana na dania z serem długodojrzewającym

                                                                                                                                                                    Jak gwiazdy spędzają Wielkanoc? Marzena Rogalska: "Szaleństwo"

                                                                                                                                                                    Jak gwiazdy spędzają Wielkanoc? Marzena Rogalska: "Szaleństwo"

                                                                                                                                                                    Tradycje wielkanocne - zwyczaje, ciekawostki i symbole Wielkanocy. Co powinno być w koszyczku wielkanocnym?

                                                                                                                                                                    Tradycje wielkanocne - zwyczaje, ciekawostki i symbole Wielkanocy. Co powinno być w koszyczku wielkanocnym?

                                                                                                                                                                    "Po Wielkanocy sałatkę jarzynową wyrzuca 68% Polaków". Znana dziennikarka radzi, co z niej zrobić

                                                                                                                                                                    "Po Wielkanocy sałatkę jarzynową wyrzuca 68% Polaków". Znana dziennikarka radzi, co z niej zrobić

                                                                                                                                                                    Wojciech Modest Amaro podzielił się rodzinną nowiną. "Piękny Aniołek już jest na świecie"

                                                                                                                                                                    Wojciech Modest Amaro podzielił się rodzinną nowiną. "Piękny Aniołek już jest na świecie"

                                                                                                                                                                    Wyjątkowe dania z drobiu na Wielkanoc (i nie tylko). Wypróbuj przepisy Matteo Brunettiego
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Wyjątkowe dania z drobiu na Wielkanoc (i nie tylko). Wypróbuj przepisy Matteo Brunettiego

                                                                                                                                                                    Ile jajek można zjeść w tygodniu? Ekspert rozwiewa wątpliwości

                                                                                                                                                                    Ile jajek można zjeść w tygodniu? Ekspert rozwiewa wątpliwości

                                                                                                                                                                    Księżna Kate wspierała ją w chorobie. Teraz 8-latka chce zrobić dla niej to samo. "Wyzdrowieje tak, jak ja"

                                                                                                                                                                    Księżna Kate wspierała ją w chorobie. Teraz 8-latka chce zrobić dla niej to samo. "Wyzdrowieje tak, jak ja"

                                                                                                                                                                    10 kroków dzieli Cię od udanej podróży. O tym należy pamiętać przy planowaniu wyjazdu
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    10 kroków dzieli Cię od udanej podróży. O tym należy pamiętać przy planowaniu wyjazdu

                                                                                                                                                                    Kobiety hejtowane za wielodzietność.  "Odpieluszkowe zapalenie mózgu"  

                                                                                                                                                                    Kobiety hejtowane za wielodzietność.  "Odpieluszkowe zapalenie mózgu"  

                                                                                                                                                                    Zjadłam słynny żurek Magdy Gessler. Czy talerz zupy jest wart swojej ceny?

                                                                                                                                                                    Zjadłam słynny żurek Magdy Gessler. Czy talerz zupy jest wart swojej ceny?

                                                                                                                                                                    Siostry uratowały sklep dziadka. "To nie mogło się tak skończyć"

                                                                                                                                                                    Siostry uratowały sklep dziadka. "To nie mogło się tak skończyć"

                                                                                                                                                                    Klaudia El Dursi zabiera w podróże walizki z jedzeniem?

                                                                                                                                                                    Klaudia El Dursi zabiera w podróże walizki z jedzeniem?

                                                                                                                                                                    Ten składnik warto suplementować. "Odpowiada za to, że nasza skóra jest ładna, a włosy piękne"
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Ten składnik warto suplementować. "Odpowiada za to, że nasza skóra jest ładna, a włosy piękne"

                                                                                                                                                                    Wiosenny horoskop miłosny. Pojawią się emocjonalne burze i zawirowania

                                                                                                                                                                    Wiosenny horoskop miłosny. Pojawią się emocjonalne burze i zawirowania

                                                                                                                                                                    Czy epidemia opioidowa ma szansę dotrzeć do Polski? "4 lata temu nie mieliśmy żadnych przypadków"

                                                                                                                                                                    Czy epidemia opioidowa ma szansę dotrzeć do Polski? "4 lata temu nie mieliśmy żadnych przypadków"

                                                                                                                                                                    Polska ma własnego van Gogha. Ekspertyzy potwierdziły autentyczność obrazu

                                                                                                                                                                    Polska ma własnego van Gogha. Ekspertyzy potwierdziły autentyczność obrazu

                                                                                                                                                                    "Alkohol, przemoc, zaniedbania". Gabriela nie bała się pomóc maluchom

                                                                                                                                                                    "Alkohol, przemoc, zaniedbania". Gabriela nie bała się pomóc maluchom

                                                                                                                                                                    Potrawy wielkanocne, które zawładną świątecznym stołem. Przepisy Sebastiana Olmy
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Potrawy wielkanocne, które zawładną świątecznym stołem. Przepisy Sebastiana Olmy

                                                                                                                                                                    Marcin Prokop ma wyjątkową relację z bratem, lecz nie zawsze było kolorowo. "Zburzył mój spokój"

                                                                                                                                                                    Marcin Prokop ma wyjątkową relację z bratem, lecz nie zawsze było kolorowo. "Zburzył mój spokój"

                                                                                                                                                                    Obejrzałam dwa odcinki serialu "Klara". Każdy zna kogoś takiego, jak matka głównej bohaterki

                                                                                                                                                                    Obejrzałam dwa odcinki serialu "Klara". Każdy zna kogoś takiego, jak matka głównej bohaterki

                                                                                                                                                                    Sposób na wnętrze: Metamorfoza starej i niefunkcjonalnej kuchni. "To jest rewelacja"
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Sposób na wnętrze: Metamorfoza starej i niefunkcjonalnej kuchni. "To jest rewelacja"

                                                                                                                                                                    Sarah Ferguson wspiera Kate. Sama walczyła z dwoma typami raka

                                                                                                                                                                    Sarah Ferguson wspiera Kate. Sama walczyła z dwoma typami raka

                                                                                                                                                                    Wyjątkowy gość specjalny w "MasterChef Nastolatki"

                                                                                                                                                                    Wyjątkowy gość specjalny w "MasterChef Nastolatki"

                                                                                                                                                                    Nazywają go "trudnym aktorem". Jaki naprawdę jest Sebastian Fabijański?

                                                                                                                                                                    Nazywają go "trudnym aktorem". Jaki naprawdę jest Sebastian Fabijański?

                                                                                                                                                                    Dbać trzeba nie tylko o włosy, ale i o skórę głowy. Jak to robić?
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Dbać trzeba nie tylko o włosy, ale i o skórę głowy. Jak to robić?

                                                                                                                                                                    "Łazienkowe przekleństwa" - zbawienna metoda czy szkodliwy trend? Psycholożka wyjaśnia

                                                                                                                                                                    "Łazienkowe przekleństwa" - zbawienna metoda czy szkodliwy trend? Psycholożka wyjaśnia

                                                                                                                                                                    Sposób na idealnie białe firanki i obrusy na święta - sprawdź, co trzeba zrobić

                                                                                                                                                                    Sposób na idealnie białe firanki i obrusy na święta - sprawdź, co trzeba zrobić

                                                                                                                                                                    "Hotel Paradise 8". Ola i Ada rozdają karty. Ich decyzja może mieć wpływ na Rajskie Rozdanie

                                                                                                                                                                    "Hotel Paradise 8". Ola i Ada rozdają karty. Ich decyzja może mieć wpływ na Rajskie Rozdanie

                                                                                                                                                                    Zatrzymaj pierwsze zmarszczki. Sprawdź, jak zapobiec starzeniu się skóry
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Zatrzymaj pierwsze zmarszczki. Sprawdź, jak zapobiec starzeniu się skóry

                                                                                                                                                                    Platforma streamingowa Max już w czerwcu. "Na tę chwilę czekaliśmy 2 lata"

                                                                                                                                                                    Platforma streamingowa Max już w czerwcu. "Na tę chwilę czekaliśmy 2 lata"

                                                                                                                                                                    Wiosna na wielkanocnym stole. Stwórz własne dekoracje

                                                                                                                                                                    Wiosna na wielkanocnym stole. Stwórz własne dekoracje

                                                                                                                                                                    Brak apetytu u osób starszych. Co robić, kiedy seniorzy przestają jeść?
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    Brak apetytu u osób starszych. Co robić, kiedy seniorzy przestają jeść?

                                                                                                                                                                    Co i za ile kupimy do koszyka wielkanocnego?

                                                                                                                                                                    Co i za ile kupimy do koszyka wielkanocnego?

                                                                                                                                                                    Nie wiesz, jak rozmawiać ze swoim psem? Waszą komunikację poprawi Radek Ekwiński. Napisz do nas

                                                                                                                                                                    Nie wiesz, jak rozmawiać ze swoim psem? Waszą komunikację poprawi Radek Ekwiński. Napisz do nas

                                                                                                                                                                    To najczęstszy błąd w podawaniu żurku

                                                                                                                                                                    To najczęstszy błąd w podawaniu żurku

                                                                                                                                                                    Wybuchowy ekstrawertyk, a może cichy introwertyk? Poznaj numerologiczną 4

                                                                                                                                                                    Wybuchowy ekstrawertyk, a może cichy introwertyk? Poznaj numerologiczną 4

                                                                                                                                                                    Mateusz Hładki poprowadzi nowy program

                                                                                                                                                                    Mateusz Hładki poprowadzi nowy program

                                                                                                                                                                    Sprawdzony trik z TikToka. Jak sprytnie pokroić mango?

                                                                                                                                                                    Sprawdzony trik z TikToka. Jak sprytnie pokroić mango?

                                                                                                                                                                    E-sklep TVN. Co jest w ofercie? "Widzowie poczują się częścią czegoś większego"
                                                                                                                                                                    Materiał promocyjny

                                                                                                                                                                    E-sklep TVN. Co jest w ofercie? "Widzowie poczują się częścią czegoś większego"

                                                                                                                                                                    Ile cukru jest w przekąskach dla dzieci? "Owoce się je, a nie pije"

                                                                                                                                                                    Ile cukru jest w przekąskach dla dzieci? "Owoce się je, a nie pije"

                                                                                                                                                                    Paulina Holtz oddała kuchnię. Ogłoszenie zamieściła na popularnej grupie

                                                                                                                                                                    Paulina Holtz oddała kuchnię. Ogłoszenie zamieściła na popularnej grupie

                                                                                                                                                                    Wielka przeprowadzka rodziny Clarke. "Najbardziej obawiamy się o Czarusia"

                                                                                                                                                                    Wielka przeprowadzka rodziny Clarke. "Najbardziej obawiamy się o Czarusia"

                                                                                                                                                                    Sanah szczerze o swoich lękach. Czego się obawia?

                                                                                                                                                                    Sanah szczerze o swoich lękach. Czego się obawia?

                                                                                                                                                                    9 tradycyjnych potraw na Wielkanoc - najlepsze przepisy

                                                                                                                                                                    9 tradycyjnych potraw na Wielkanoc - najlepsze przepisy

                                                                                                                                                                    Wakacje w maju – gdzie warto pojechać?

                                                                                                                                                                    Wakacje w maju – gdzie warto pojechać?

                                                                                                                                                                    Ola Żuraw-Świątek po 10 latach pogodziła się z mamą

                                                                                                                                                                    Ola Żuraw-Świątek po 10 latach pogodziła się z mamą

                                                                                                                                                                    #DzieńDobrywPolsce. Potrzebujesz interwencji Dzień Dobry TVN? Napisz do nas

                                                                                                                                                                    #DzieńDobrywPolsce. Potrzebujesz interwencji Dzień Dobry TVN? Napisz do nas

                                                                                                                                                                    Jak rozmawiać z dziećmi o ukrzyżowaniu Jezusa? "Mają prawo wiedzieć, że umieramy"

                                                                                                                                                                    Jak rozmawiać z dziećmi o ukrzyżowaniu Jezusa? "Mają prawo wiedzieć, że umieramy"

                                                                                                                                                                    Grupowa randka w "Hotelu Paradise 8". Ktoś złoży uczestnikom niezapowiedzianą wizytę

                                                                                                                                                                    Grupowa randka w "Hotelu Paradise 8". Ktoś złoży uczestnikom niezapowiedzianą wizytę

                                                                                                                                                                    Beata Ścibakówna skrytykowała zachowanie młodych aktorów

                                                                                                                                                                    Beata Ścibakówna skrytykowała zachowanie młodych aktorów

                                                                                                                                                                    Nauczycielka, która nie stawia stopni. "Obawiałam się bardziej reakcji rodziców niż uczniów"

                                                                                                                                                                    Nauczycielka, która nie stawia stopni. "Obawiałam się bardziej reakcji rodziców niż uczniów"