Gwiazdy

Scena Dzień Dobry TVN. Eleni - "Pogodny czas"

Na scenie DDTVN gościliśmy dziś Eleni z utworem "Pogodny czas", który pochodzi z  płyty „Statek do Pireusu” - jej premiera zaplanowana jest na maj.

Dyskografia Eleni:

Po słonecznej stronie życia | 1978
S'agapo – moja miłość1979
Buzuki disco1980
Ty – jak niebo, ja – jak obłok1980
Lovers1982
Grecja jeszcze raz1983
Morze snu1984
Muzyka twoje imię ma1985
Eleni... 101986
Kolędy polskie śpiewa Eleni1986
Miłość jak wino1987
Wakacyjny flirt1990
Sound from Greece1990
24 golden greats1991
Złote przeboje1992
Przystań pod gwiazdami1992
W rytmie Zorby1995
Nic miłości nie pokona1996
Kolędy polskie śpiewa Eleni vol 21998
Za wszystkie noce – złota kolekcja1999
Moje credo1999
Coś z Odysa2001
Miłości ślad | 2013

Co sądzisz o tym artykule?
7
0
Wybrane dla Ciebie
Komentarze
0