dziendobry.tvn.pl
Kolejnym przystankiem na trasie kulinarnej podróży krytyka i smakosza Macieja Nowaka stały się Mazury. Wśród specjałów tamtejszej kuchni niekwestionowaną królową jest prawdziwie polska szynka długo dojrzewająca. W Dzień Dobry TVN nasz ekspert zdradził, w czym tkwi sekret wspaniałego smaku szynki oraz opowiedział także o procesie jej dojrzewania.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Artykuł sponsorowany
Autor:
TVN
Artykuł sponsorowany
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
63
7
Wybrane dla Ciebie

Anna Markowska była uczestniczką 7. edycji
(więcej)

Łukasz od urodzenia cierpi na porażenie
(więcej)

Aneta Kręglicka razem z synem i jego
(więcej)

Brytyjczycy są już miesiąc poza Unią
(więcej)
Komentarze
0