dziendobry.tvn.pl
Są chrupiące, słodkie i cieniuteńkie, koloru karmelkowego, prawie przezroczyste. Alternatywa dla tłustych i niezdrowych chipsów. Andruty kaliskie zostały wpisane do rejestru Unii Europejskiej, jako produkt pod znakiem Chronione Oznaczenie Geograficzne. Jak się je wytwarza, w studiu Dzień Dobry TVN, zdradziła producentka andrutów Bogna Marczak. Towarzyszył jej Maciej Nowak. Ile andruty mają lat?
Zdjęcie: Tomasz Urbanek / East News
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
78
6
Wybrane dla Ciebie

Joanna Racewicz w katastrofie smoleńskiej 11
(więcej)

Znamy już wszystkie pary 5. edycji programu
(więcej)

Joanna Jarmołowicz i Jan Królikowski od ponad
(więcej)

Agnieszka Łyczakowska i Wojtek Janik ponad
(więcej)
Komentarze
0