dziendobry.tvn.pl
Jedzenie jest tak samo ważne jak oddychanie, ale znacznie bardziej przyjemne. Bywa źródłem zaskoczeń, konsternacji, radości lub rozczarowania. Równie łatwo może doprowadzić do choroby, jak i uzdrowienia - mówi podróżniczka Beata Pawlikowska. Wszystko zależy od tego co się je, gdzie, z czego zostało to zrobione i w jaki sposób. Nawet zwykły chleb w różnych zakątkach świata ma rozmaity kształt, zapach i smak. Od arabskich pszennych placków, przez meksykańskie kukurydziane tortille, aż po watowaty chleb Amerykanów - dodaje.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Artykuł sponsorowany
Autor:
Katarzyna Chrzanowska-Kozioł
Artykuł sponsorowany
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
62
5
Wybrane dla Ciebie

Ewa Kasprzyk od ponad dwóch lat jest w
(więcej)

Agnieszka Włodarczyk spodziewa się dziecka.
(więcej)

Aneta Kręglicka razem z synem i jego
(więcej)

Brytyjczycy są już miesiąc poza Unią
(więcej)
Komentarze
0