dziendobry.tvn.pl
Jarmuż zawiera więcej wapnia niż mleko
Zawiera również więcej witaminy C niż cytryna. Znajdziemy w nim także dużą dawkę chlorofilu, mikro- i makroelementów, antyoksydantów oraz indoli napawających uszkodzone łańcuchy DNA. Kto powinien go jeść? Wszyscy! Dlaczego? O tym w cyklu Naturalnie! dziennikarka Dzień Dobry TVN Agnieszka Cegielska.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
49
5
Wybrane dla Ciebie

Klaudia El Dursi była uczestniczką
(więcej)

Nikola Furman to uczestnika 8. edycji Top
(więcej)

Wokalistka Maja Kapłon zbiera pieniądze na
(więcej)

"Auta" to ulubiona bajka Piotrusia - chłopca
(więcej)
Komentarze
0