dziendobry.tvn.pl
Znana restauratorka i projektantka wnętrz, Marta Gessler, jest zdania, że pora roku determinuje weselne menu. - Zupełnie inne będzie menu zimowe, które musi komponować się z sezonowym wystrojem sali, a inne letnie czy wiosenne - wyjaśnia Marta Gessler. Jak zaplanować weselne menu? Kto powinien to robić - młoda para, właściciel restauracji, wedding planner czy rodzice?
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Artykuł sponsorowany
Autor:
TVN
Artykuł sponsorowany
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
62
7
Wybrane dla Ciebie

Brytyjczycy są już miesiąc poza Unią
(więcej)

Aneta Kręglicka razem z synem i jego
(więcej)

Klaudia Halejcio jest w ciąży. Aktorka
(więcej)

Anita Werner to jedna z czołowych
(więcej)
Komentarze
0