Dzień dobry TVN

Dzień Dobry TVN

pn.- sob.: 8:00 - 11:00niedziela: 8:30 - 11:00
powrót do listy

Wielka feta Mikołaja Reya

Kuchnia
środa, 16 kwietnia 2014
Mikołaj Rey o greckich serach Foto: Tomasz Urbanek / East News | Dzień Dobry TVN
Wszyscy dobrze się bawili na wielkim, greckim weselu:) Tym razem Mikołaj udał się do małego gospodarstwa polskiego Greka. Jak przebiega proces tworzenia takiego sera? Po czym rozpoznać prawdziwą fetę? W studiu Dzień Dobry TVN Mikołaj Rey opowiedział o niewątpliwych walorach smakowych tego sera. Można go grillować, idealny do sałatek, można zapiec i panierować. A w jaki sposób Wy przyrządzacie fetę?

Mikołaj Rey i grecka kuchnia
Wideo: Dzień Dobry TVN

Źródło: Dzień Dobry TVN | autor:

5 Komentarzy

Dodaj komentarz do artykułu
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Gość512,

jaki ogórek do sałatki kiszony czy konserwowy oraz co było 4 składnikiem po ogórku, bo nie potrafię rozszyfrować,pozdrawiam

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0+
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0-
      • Zgłoś naruszenie
      Gość319,

      to byly korniszony, czyli ogoreczki w zalewie octowej i 4 skladnik to byly czarne oliwki

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0+
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0-
          • Zgłoś naruszenie
          Pomoc | Zasady forum
          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

          Gorące tematy >

          Dziecko uwiedzione w sieci. Uważny rodzic nie przegapiłby tego

          Marcepan. Skrzywdzony pies z wykręconą łapą szuka domu

          Rząd uszczelnia podatki i szykuje w nich kolejne zmiany

          Porwania dzieci. Często do nich dochodzi w Polsce?

          tvnpix