Dzień dobry TVN

Dzień Dobry TVN

pn.- sob.: 8:00 - 11:00niedziela: 8:30 - 11:00
powrót do listy

Szybkowar czy wolnowar?

Porady
wtorek, 2 października 2012
Gadżety kuchenne Dzień Dobry TVN
Wolnowar, szybkowar, gotowanie na gorącym powietrzu, parze i bez dodatku tłuszczu. Chrupiące i aromatyczne steki, pełne zachowanych witamin warzywa i mięsisty gulasz. Zbigniew Urbański, w asyście Andrzeja Polana, który miał na wszystko oko, przedstawił naczynia do smażenia, gotowania i oczywiście do kupienia!

Zdjęcie: Tomasz Urbanek/ East News

Źródło: Dzień Dobry TVN | autor:

Gorące tematy >

Komisariat. Tortury? Śmierć!

Sklonowalibyście swojego pupila? Oni wolą adoptować!

Śmierć na komisariacie. Adwokat: "To były tortury"

Filip Chajzer i krótka lekcja szacunku do pieniędzy

tvnpix