Dzień dobry TVN

Dzień Dobry TVN

pn.- sob.: 8:00 - 11:00niedziela: 8:30 - 11:00
powrót do listy

Szybkowar czy wolnowar?

Porady
wtorek, 2 października 2012
Gadżety kuchenne Dzień Dobry TVN
Wolnowar, szybkowar, gotowanie na gorącym powietrzu, parze i bez dodatku tłuszczu. Chrupiące i aromatyczne steki, pełne zachowanych witamin warzywa i mięsisty gulasz. Zbigniew Urbański, w asyście Andrzeja Polana, który miał na wszystko oko, przedstawił naczynia do smażenia, gotowania i oczywiście do kupienia!

Zdjęcie: Tomasz Urbanek/ East News

Źródło: Dzień Dobry TVN | autor:

Gorące tematy >

Opus Dei. Tajemnicza organizacja?

Wybory we Francji. Gorączkowe liczenie poparcia

Kobiety nie chronią siebie. Chronią dzieci

Prof. Vetulani. Mówił to co myślał

tvnpix