Materiał promocyjny

Sekrety chirurgii plastycznej

Nie pamiętają ich z powodu ich osiągnięć, z racji zajmowanego stanowiska czy zainteresowań, ale z powodu ich wyglądu. I tak: Grzegorz był już Prymasem Glempem, Uszatkiem, Plastusiem, Panem Urbanem, Kłapouchym. Zdecydował się na operację w klinice chirurgii plastycznej. Czy przez to zyskał większą pewność siebie? W studiu Dzień Dobry TVN gościliśy: Grzegorza Nowotnika, który wziął udział w programie „Sekrety chirurgii" oraz chirurga plastyka doktora Marka Szczyta.

Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN

Źródło: Dzień Dobry TVN

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości

W aptekach nie ma leków na ADHD. "Bez tego nie jestem w stanie pracować"

W aptekach nie ma leków na ADHD. "Bez tego nie jestem w stanie pracować"

"Możemy sobie wprowadzać nowy smak, nowy aromat". Dlaczego jeszcze warto jeść chwasty?

"Możemy sobie wprowadzać nowy smak, nowy aromat". Dlaczego jeszcze warto jeść chwasty?

Domowe żelki - sprawdź prosty i zdrowy przepis na te pyszne słodycze

Domowe żelki - sprawdź prosty i zdrowy przepis na te pyszne słodycze

Międzynarodowy Dzień Bez Kłamstwa - dlaczego kłamiemy?

Międzynarodowy Dzień Bez Kłamstwa - dlaczego kłamiemy?

Irena Santor przeszła operację. Jak czuje się artystka?

Irena Santor przeszła operację. Jak czuje się artystka?

Wojciech Modest Amaro podzielił się rodzinną nowiną. "Piękny Aniołek już jest na świecie"

Wojciech Modest Amaro podzielił się rodzinną nowiną. "Piękny Aniołek już jest na świecie"

Britney Spears znów w negliżu. Tym razem pozuje topless na plaży

Britney Spears znów w negliżu. Tym razem pozuje topless na plaży

Pogoda na 29 marca. Jaka będzie pogoda w Wielki Piątek?

Pogoda na 29 marca. Jaka będzie pogoda w Wielki Piątek?

Wielki Czwartek 2024. Jak wygląda msza w tym dniu? Jaki post obowiązuje?

Wielki Czwartek 2024. Jak wygląda msza w tym dniu? Jaki post obowiązuje?

Aromatyczne mięsa na świąteczny stół. Przepisy na tradycyjne dania z nutką nowoczesności

Aromatyczne mięsa na świąteczny stół. Przepisy na tradycyjne dania z nutką nowoczesności