W kuchni Dzień Dobry TVN gotowali Sebastian Olma i Iwo Minich, uczestnik MasterChef Nastolatki.
Sprawdź, jak przyrządzić sadzone jajka z kolorowymi pomidorkami, jaglankę na mleku kokosowym z borówkami, wiosenną zupę warzywną i tosty z ricottą..
Sprawdź, jak przygotować sernik, mazurek i zapiekane jajka na Wielkanoc.
Sprawdź przepisy na stek, burgery wieprzowe, leczo z białą kiełbasą i szynkę wieprzową z warzywami.
"Zwycięzca może być jeden".
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy na dania przygotowywane tą metodą.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Zobacz, co ugotowali.
Sebastian Olma zabrał kamery Dzień Dobry TVN w kulinarną podróż do Krakowa, w którym, w niedalekiej odległości od Rynku Głównego, króluje Nota Resto.
Sprawdź przepisy w kuchni Dzień Dobry TVN.
Rolada to efektowna, ale jednocześnie prosta i szybka potrawa, idealna na świąteczny stół.
Na świątecznym stole oprócz wytrawnych potraw, nie może zabraknąć miejsca na zachwycający kubki smakowe deser. Idealnie sprawdzi się tu sernik pieczony w kąpieli z malinami.
Urozmaiceniem świątecznej uczty może być słodkie danie, które z pewnością posmakuje nie tylko dorosłym, ale przede wszystkim najmłodszym członkom rodziny.
Wykwintną potrawą, która pasuje do uroczystych spotkań w rodzinnym gronie, jest pieczona polędwica z grzybami i lekką sałatką z jarmużu. Jak ją przygotować?
Jednym z klasyków wśród świątecznych ciast jest makowiec. Warto jednak przygotować go w innej wersji - w połączeniu z masą twarogową i pomarańczowym twistem.
Stolica Wielkopolski dołączyła do miast, które są opisane w przewodniku Michelin rekomendującym najlepsze restauracje na świecie. W prestiżowym gronie znalazł się m.in. lokal poznańskiego szefa kuchni Michała Kutera. Jak zaczęła się jego kulinarna kariera? Kto zaszczepił w nim miłość do gotowania? Zapytał go o to dobrze znany widzom Dzień Dobry TVN Sebastian Olma.
Dania z rybami są nieodłącznym elementem świątecznych jadłospisów.
Na świątecznym stole królują nie tylko wytrawne dania, ale też znajdzie się miejsce na deser.
Święta zbliżają się wielkimi krokami, dlatego reporterka Dzień Dobry TVN Karolina Kalatzi w ramach nowego cyklu "Święta od kuchni" porozmawiała z gwiazdami o ich bożonarodzeniowych zwyczajach. W pierwszej odsłonie wystąpili szefowie kuchni - Sebastian Olma i Grzegorz Zawierucha. Panowie podjeli się pierwszego gastronomicznego wyzwania.
Wśród wigilijnych potraw nie może zabraknąć śledzia. Zwykle jemy go z cebulą lub śmietaną, jednak tym razem warto spróbować też innych, pysznych wariantów.
Kiszonki są obecne na polskich stołach od dawna. W kuchni Dzień Dobry TVN swoje przepisy na dania z tym bardzo zdrowym produktem zaprezentował Sebastian Olma. Przygotował krem z ogórków kiszonych, gołąbki oraz śledzie z pianą na bazie kiszonych ogórków.
Tradycyjną recepturę warto urozmaicić nowoczesnym twistem. Jak to zrobić?
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Uczniowie spróbowali swoich sił w kuchni. Jak im poszło?